my heart is freakin' out

Godmorgon!
Stannade hemma från skolan idag med, måste vila upp mig lite och kunna gå på kryckorna någorlunda innan jag är tillbaka i skolan.. Men hoppas jag kan gå på torsdag, fredag. Vad har ni för er då? Det enda man gör nu när man är handikappad så kollar man film, sitter vid datorn eller kollar film.. SUG! Men tur att min familj slavar åt mig, hämtar det jag ber om och så vidare. Jag ska nog överleva dessa 6 veckor.
Kommer iallafall få världens biff armar, har träningsvärk nått så in i bomben för att ha gått med kryckor i 2 dagar!
Nu ska jag kolla Gossip Girl och sen läsa lite körkortsteori.
Love


bjuder på en gammal gose bild på mig och Inasbaninas!

Life's a bitch

Livet suger just nu.


Gipsad

Hej på er! Var med om en liten olycka idag så nu är jag gipsad i 6veckor.. Det betyder alltså ingen praktik, inga kundpass och inget jobb. Har ju haft bättre dagar om man säger så. Puss på er


annaellinor.devote.se

HAHAAH ASSÅ JAG DÖR PÅ DENNA BRUDEN ALLTSÅ, ROLIGASTE PÅ SJUKT LÄNGE! OCH ALLT HON SÄGER ÄR SÅ SAAANT

plugglööördaag

Denna lördagen består av plugg,plugg och PLUGG. Sen när började JB med läxor och hemuppgifter?!, bitch please.. Är inte van vid sånt här.. HAHA ne nu ska jag sluta gnälla. Typ första läxan sen 9an. Sjukt svår dock, lagar och skit.

Belönar mig dock då och då med ett avsnitt av Once upon a time, nya favvoserien. Rekomenderas!

Back to reallity, hoppas eran lördag är roligare än min!

PUSS♥



Btw, denna låten är super bra!!
Gym Class Heroes – Ass Back Home - feat. Neon Hitch

HAHAHAHA så sant


New in - frisörsax

Kom och klipp er nu finisar!! Vem vill inte bli klippt av denna underbara sax?

You can have whatever you like

Hej!
Idag var en rätt så goe dag i skolan, jappjapp. Åkte till morfar efter skolan och klippte Lisa, det blev bra och jag blev lite rikare. Nu ska jag in i duschen för det är hår överallt känns det som!!
Kolla lite VD innan man somnar, blir rätt tidigt i säng ikv.. trött!
Btw så har det löst sig med praktik, efter många om och men så ska jag vara på Sax in the city, hoppas det är en bättre salong! :D
PUSS♥

dagens låt: Turn around- Flo rida

besviken

är så himla besviken.. inser nu vilken jävla underbar praktik jag haft innan.
Ska försöka lösa detta så jag kan vara på Sax in the city istället, måste ta ett snack med lärarna imorgon..

ååh så arg :(

I'm in between

Hej på er!
Hoppas eran helg har varit fin, min har bestått utav jobb och häng med familjen! Mamma och jag kollade på sjukaste roligaste filmen igår, The change up så den rekomenderar jag till alla!!
Nu ska jag strax äta lite middag sen ta vara på dem sista timmarna denna helgen, imorgon drar praktiken på Niktia igång och jag är super förväntad!
xoxo ♥


weheartit

Last friday

Hej på er!
Lite halvdålig uppdatering, my bad! Igår var jag med Paulina, vi fick för oss att vi skulle se The Human Centipede 2, sjukaste äckligaste filmen jag sett i hela mitt liv, kan inte ens fatta hur man kommer på såna scener.
Nu ska jag iallafall snart kliva upp, jobb står på schemat denna helgen!
Vi hörs♥
Dagens låt!

HV71 spelar bäst ändå, vi sjunger HÅÅÅÅVE

Fick 3 biljetter till hv71- aik idag av Hanna, så jag och min klasskompis Inas och min bror ska dra dit! Har inte varit på en Hv match på skit länge så ska bli så kul!
Nu hoppas vi bara på vinst med!
TAGGET GUBBAR!
bild lånad från Inas blogg.

Nikita Hair

Eftersom Sax in the city aldrig hörde av sig så fick jag leta reda på en annan praktikplats! Med lite desperat hjälp av lärarna så ska jag nu vara på Nikita som ligger inne i sesamhuset i Jönköping!
Hoppas på att det är en bra salong och dem är trevliga så jag lär mig mycket! :)
Kommer vara där måndagar, kan skriva när jag får börja ta kunder och så då är det bara att boka tid :)

Föralltid #1

Igår var det en känslosam dag i Jönköping, iallafall i Kinnarps Arena. Efter 4 månader av sorg så var Anna Liv redo att hissa upp sin mans, Stefan Liv tröja i hallen. Det var riktigt fint tal hon hade skrivit.. avslutet var så himla fint.

"Jag har en känsla att i framtiden så kommer det finnas matchtröjor med Liv på ryggen.."

Vila i frid våran hjälte, du kommer alltid finnas i våra hjärtan, i Jönköpings hjärta. ♥

Stefan Liv #1



Last day

Hola Amigos!
Idag klev jag upp 09.13, så tidigt har jag inte gått upp på hela lovet. Nu får man väl hoppas att man somnar något tidigare iallafall.. Idag hade jag tänkt göra klart en engelska uppgift jag ligger efter med, ligger efter med allt i engelskan känns det som.. Funderar på att hoppa av för jag har inte lärt mig ett skit, och hon är så jävla svår våran lärare.. Ska ta ett snack med min mentor imorgon.
Är fortfarande super förkyld, fattar inte hur mycket man kan snyta sig egentligen?! massproduktion av snor liksom.
Ni får ha en superdupermegabra dag, så hörs vi nog senare! :)
PUSS♥


kolla vilken söte

perfect


Holding on and letting go

Godmorgon!
Jag har gått och blivit sjuk.. inte allt för roligt! Började igår eftermiddag och nu ligger jag här med feber och världens förkyldning. Men det går väl över tids nog. Surt dock att behöva ställa in Ullared och att jag skulle jobbat imorgon..
Så idag hade jag tänkt att ligga i soffan hela dagen och kolla OC, Vampire Diaries och ja serier helt enkelt. Har ju faktiskt en sjuk bra anledning till att få göra det utan att pappa gnäller ;)
Vad ska ni göra en lördag som denna?
Vi hörs när vi hörs!

PUSS♥

Dagens låt: Holding on and letting go - Ross Copperman

Inspiration - Naglar

Jag ska ev göra naglar på måndag. Dock kan jag inte bestämma mig hur jag ska ha dem..
Bilderna är lånade från Sofie Hladisch facebook, tjejen jag ska göra naglarna hos. superduktig!!

New in - Jeans

Hittade ett par jeans på Lager igår, tajta som fan men dem kostade 150 spänn, klappat och klart!

VILKEN HÅRFÄRG?

NU SKA NI FÅ HJÄLPA MIG! VILL NI VARA SÅ SUPER GULLIGA OCH KOMMENTERA VILKEN HÅRFÄRG NI TYCKER JAG PASSAR BÄST I? Tack bästa läsare ♥

1. BLOND


2. LJUSBRUN


3. MÖRKBRUN


4. RÖTT


5. LILARÖTT



RÖÖÖÖÖÖSTA NU KÄRA LÄSARE!!! STÅR INFÖR ETT TUFFT VAL.

LOVE


Headlights on the highway

Hej på er!
Vaknade typ nyss.. kommer seriöst aldrig orka gå upp vid 6 nästa vecka suuck.. Har ju haft praktik så har inte gått upp så tidigt sen november!! Men, det löser väl sig!
Vad ska ni hitta på idag då? Jag ska till Lager 157 med faster och kusiner! Brukar inte hitta så mycket där.. men idag kanske man har tur! Sen ska jag klippa lite med.
Men nu dags för frulle och kolla lite O.C, livets serie.
TTYL ♥



Topp 3 - Stylingverktyg.

1. GHD styler
Köpte en GHD plattång i London när jag var där, det är helt klart den bästa plattången jag någonsin ägt och testat! Plattången blir varm på ca 10 sek, och håret blir platt efter ett drag. Pga av plattorna så blir håret glansigt och det håller hela dagen. Ett proffsverktyg som de flesta frisörer använder, väldigt populär. Priset ligger runt 2000 kr.
Men om du är som jag som plattar håret varje dag, så är det helt klart värt varenda krona! Eller varför inte önska sig den i present? ;)

Finns att köpa hos vissa frisörer och på nätet.



2. Ga.Ma CPI ceramic
Har denna plattången också, och jag tycker den är riktigt bra! prisvärd och man kan både platta och locka med den. Använder den i skolan också, och många är nöjda med den. Ett bra köp för er som inte känner för att lägga allt för mycket pengar på en plattång men vill ha ett snyggt resultat ändå! Priset ligger runt 500 kr.

Finns att köpa hos vissa frisörer och nätet.



3. OBH Nordica wave maker
Vill du variera och inte bara köra på platt hår så gillar jag denna skarpt! Vågtång som ger blankt och vågigt hår. Har inställbar temperatur med fem olika lägen för att passa alla hårtyper. Värms upp snabbt, håller en jämn temperatur och är skonsam för håret.  Priset ligger runt 300 kr .

Finns att köpa lite överallt, Mataffärer, Claes Ohlsson, nätet, Ullared.



2012-01-04

Godmorgon älskade läsare!
Hoppas eran dag har börjat bra! Jag skulle egentligen åkt till Ullared idag men pappa har gått och blivit sjuk, så vi får skjuta upp det ett par dagar..
Igårkväll så kom Hanna och Tobbe till oss, vi körde kinect så golvet gick sönder ungefär! (njaa inte riktigt kanske..) Hahaha, Hanna ägde skiten ur mig på att dansa.. men det var sjukt kul!
Sen kollade vi även Jägarna 2, riktigt seg i början men sen blev den spännande! Dock så räknade jag och Hanna ut vem som var mördaren och hur mordet gick till efter halva filmen, sånt polissinne har vi! ;)
Tänkte göra en TOPP 3 nu, kika in senare!
PUSS♥



Tips- KEVIN MURPHY

När jag slutade på Agaton Sax så fick jag ett set med Kevin Murphy schampo + balsam och volym mousse. Jag har enda sen jag började min praktik där så har jag älskat deras produkter!

Kevin.Murphy är en helt ny hårvårdsserie från Australien där grundtanken är att hårvård ska bygga på samma kriterier som hudvård. Det ska hålla länge, lukta naturligt gott, och vara miljövänligt.

Alla Kevin.Murphy-produkter är helt fria från parabener och sulfater.

Jag rekomenderar verkligen detta märke till 100%! Dels för att det inte innhåller massa skit som det gör i de flesta andra hårprodukter och att det är miljövänligt! Och så luktar det super gott, men väldigt speciellt doft så testa runt och lukta på dem innan du köper dem ;)

Finns att köpa på välsorterade salonger, i Jönköping vet jag faktikst bara tre salonger som har dem.

Agaton Sax, Salong Claes och Mixstudio.

 

Rätt så dyra produkter, men de håller länge och är värt varenda krona!!

 

http://www.kevinmurphy.com.au/

 


Påväg hem!

Godmorgon! Har varit inne i stan en snabbis för att besöka Sax in the city. Dem hade värsta intervjuen med mig haha! Jag har typ missuppfattat dem.. Men jag tror jag kommer få ha praktik där, dem skulle ringa mig om några dagar! Annars blir jag riktigt ledsen i ögat :( nu ska jag hem iallafall, städa rummet och lite så! Vi hörs senare :) PUSS


Ny praktikplats!!!!!!

Har lämnat Agaton sax, sorgligt med sant! Men nu ser jag framemot att praktiksera på ************ varje måndag denna terminen! :D
Berättar vilken salong när jag kommer hem ifrån stan, ska in till stan och fika med dem typ. Dem ville lära känna mig och så, hihi!

PUSS ♥



Let's not fuck this year up.

2012 invigdes med fina vänner hemma hos mig. En galen kväll med andra ord!! slocknade runt halv 4. värt











Christmas day.


2 0 1 2

Hej på er!
Jag är sämst på att blogga, jag vet.. Men har verkligen inte prioriterat bloggen det första nu ett tag.
Sen jag skrev sist så har det ju hunnit vara både jul och nyår. Ska fixa lite bilder så ni får se litegrann iallafall ;)
Men istället för att skriva massa skit vad jag gjort dem senaste veckorna, så kan jag ju skriva vad jag gjort idag istället?! Har tagit ut mitt löshår!!! vilken lättnad, ni fattar inte. Myser typ med mitt egna hår nu, älskar att kunna klia sönder huvudet och att schamponera ordentligt!
Nu ska jag kolla på film med familjen. Vi hörs imorgon!! Har något super kul att berätta, men mer om det då! :D
Godnatt finisar ♥
slängde i en tonig också, så nu har jag rätt mörkt med lila/röda skiftningar.

RSS 2.0