PHOTOS WITH SOFIA.

love ya!

So far away..

Är det bara jag som tycker att denna är så sjuuukt fin och så sorglig? börjar lipa varje gång jag kollar på den :( haha

Devil

blev djävul aka vampyr i skolan i fredags, skulle lätt få en roll i Vampire Diaries tycker jag..

Id bare minerals

För någon dag sen var jag inne på Kicks och testade id sminket. Ett mineral foundation puder som är skonsamt mot huden. Och jag måste säga att det är nog det bästa sminket jag nånsin testat! Det känns så naturligt, ser naturligt ut och man känner sig fräshare när man har det på sig!
Nackedelan är ju då att det är så sjukt dyrt! ca 400 kr för en liten burk.. Men till det bästa, det är drygt halva priset på det i London har jag hört av säkra källor. Ska lätt köpa på mig ett par burkar!!
Om ni inte testat det, GÖR DET! ni kommer bli paffa.

FB hackad.

JAG ÄR JÄVLIGT SUR JUST NU, MITT FB KONTO HAR BLIVIT HACKAD 2 GÅNGER!!!! NU HAR JAG ÄNDRAT LÖSEN ÖVERALLT SÅ JAG HOPPAS ATT DET VAR SISTA GÅNGEN, ANNARS ISOLERAR JAG MIG IFRÅN INTERNET.. ÅH ORKA DESSA IDIOTER SOM INTE HAR NÅGOT LIV...
ORKA SABBA FÖR ANDRA
SÅ NU FICK JAG SKRIVA AV MIN ILSKA..
TJARRÅÅÅÅ

Breaking Dawn part 1

Idag kunde vi biomedlemar boka platser till den fjärde Twilight filmen! Så jag bokade två platser i VIP stolarna eller vad dem kallas, gud nu fick jag tunghäfta?! vad kallas dem? aja, ska iallafall gå med Linn! :D 16 november är det som gäller, cirka 3 veckor kvar så det är bara att börja tagga?!

Skyltning

Checka in min och Jonnas skyltning vi gjorde i skolan idag, vi körde på höstfärger och jag blev super nöjd! :)

Massage är livet

Hej! Idag har vi haft friluftsdag så har varit på Friskis och sen hade vi ett pass med massa övningar! Slutade vid halv 12 så drog direkt till taberg för massage hos Linda. Herregud vad skönt, fast gjorde sjukt ont med! Var hur mycket spänningar som helst i ryggen.. Men nu känns det bättre så det blir nog bra :) nu ska jag dra hem och plugga matte!!! Fyfan .. PUSS på er!


KLIPPT TOBIAS

FÖRE
EFTER

FULLT UPP!

Hej!
Jag vet att jag uppdaterar skit dåligt just nu, men det har varit super mycket nu! Jobb, skolgrejer jag ligger efter med, super viktigt prov i matten på torsdag som jag inte fattar ett skit utav.. så ja förvänta er inte allt för bra update denna veckan! Men ska försöka så gott som möjligt!
Har iallafall klippt 2 stycken idag, så bilder kommer snart!!
Puss på er!

hahahahah sjukaste ungen jag nånsin sett!

8 år och älskar Nicki Minaj, kolla säger jag bara!! har helt seriöst tappat andan!! hahaha

Taco-time!

Att inte har ätit sen frukost=inte bra! Så fick bli att göra tacos nu hos pappa, satan vad gott!! Har skit ont i ryggen och benen så ska lägga mig tidigt ikväll, har massa läxor att göra med men det tar vi imorgon! Hoppas ni haft en bra dag :) PUSS


I'll be your soldier

Godmorgon på er!
Orkade inte blogga igår efter jobbet, var hemma rätt sent och så var morbror och Karolina hos oss så jag klippte han också. Nu håller jag iallafall på att packa ner lite kläder som ska med till pappa, åker till han efter jobbet. Så nu ska jag bara slänga i mig frukost sen till bussen!
Vad ska ni göra denna söndag?

PUSS



Nu vankas det jobb!

Godmorgon! Sitter nu på bussen och ska dra mig till jobbet. Hade mer än gärna bara stannat kvar i sängen idag men icke! Vi hörs senare för har inte mer på hjärtat just nu :) PUSS


Bow chicka wow wow

SERIÖST, jag och Jonna höll på att boktstavligt talat dö på bion (eller okej, Jonna var värst ;)
Vi var där med Jonnas brotherhood med och dem satt stilla under hela filmen typ.. kändes sådär haha!
Ne men seriöst, helt klart sevärd! 3an är lätt den läskigaste filmen av dem alla. Men det var lite konstigt att trailern inte stämde med filmen..
Nu ska jag kolla film med bror och hans kompis! Ska upp och jobba imorgon så blir inte en alltför sen kväll!
G'night puss



PARANORMAL ACTIVITY 3

Hej på er!
Nu ska jag strax dra mig hem mot Jonna för att se det senaste VD-avsnittet, ni vet ju att det är VD-fredag idag!!
Sen vid halv 8 så ska vi på bio........
återkommer om hur den var, ifall jag överlever då så att säga! ;)
PUSS såläängeee!

dagens klipp!

SJUKT roliga grabbar!

Detta sysslar vi med på lektionen!

Hahaha våran lärare är så skön! Vi sysslar med svordomar nu på svenskan och så skulle vi skriva upp alla ord vi kunde . Haha Gud vad roligt!


sexy and he know it.


Min fina Paul Wesley aka Stephan Salvatore! ♥ #biglove

hundred million dollor soul

Hej på er!
Skolan rullade på som vanligt idag, engelskan var för en gångs skull rolig! Eller okej.. inte självaste lektionen utan att jag har så underbart roliga klasskompisar som gör ens dag liksom! hahaha kan inte ens skriva det vi pratade om för börjar garva direkt.
Btw så var det ju skit längesen jag la upp någon shopping?! Har typ slutat handla.. allt för att spara massa till London! :D kommer gå lös där borta.. fatta Victoria Secret, Primark, Sephora you name it!

Måste fixa nytt pass också.. och ny legitimation.. någon som vet ifall det kostar?!
Nu ska jag platta mitt långe hår!
PUSS

dagens låt efter JB då förstås..

Kate Voegele – Hundred Million Dollar Soul

Kiss me under the mistletoe

HERE IT IS! Justn Bieber's nya singel Mistletoe.
Kommer att lyssna på julmusik året om nu känns det som, och tjejen som är med i videon..
hon kan skatta sig lycklig ;)
ENJOY!



The way I follow my heart

Godmorgon på er!
Hade sjukt ont i magen inatt och sov verkligen NOLL så stannade hemma idag. Har precis käkat en god frukost med smoothie och ska nu göra uppgiften dem gjorde i skolan.. Sen blir det självklart att se det nya avsnittet av Gossip Girl! :)
Ska till min kusin och plugga matte ikväll med, men vi får se om vi hörs!
PUSS♥



I'M SHAWTY WITH YOU


Irobot

Finns en skit bra app som gör så att man kan se vart sin iPhone är, om man t.ex. tappat bort den eller någon snott den.. Men endå lite läskigt på något sätt?! Hitta min iPhone heter den iaf och den funkar TROR jag bara på dem som uppdaterat till iOS5 systemet.


Klippning Hanna.

Igårkväll klippte jag min kära vän Hanna, hon har typ det tjockaste håret någonsin!! Slitet var det med, men det var ju därför hon kom till mig ;)

Årets skolfoto!


ja du kan skratta och låtsas som ingenting..

Har ätit sjukt goda räkmackor nu ikväll och nu ska jag inta soffläge med min godispåse! Ska se klart Den som dräper, en väldigt bra dansk polis film typ!
Vi hörs imorgon finisar!
PUSS ♥



Klipp och färg Amanda.

I torsdags var Amanda hos mig och toppade och färgade håret!
Blev fräschare och snyggt! :)

Hårmodell

I fredags i skolan så hade vi färglära med en tjej från Wella! Det var skit kul och hon lärde ut väldigt bra, senare på dagen så skulle vi ha en hårmodell så då kom Julia! Jag och Jonna ljusfärgade hennes utväxt och nyanserade längderna. Det blev så snyggt! Både jag och Jonna kände oss jätte nöjda och likaså Julia! :)
Fri ifrån utväxt och en mer kall och askigare färg!

Big city life

Godmorgon på er! Befinner mig nu inne i stan för att agera stöttande syster åt min lillebror som spelar sin första innebandy match! Kan ju inte påstå att jag är pigg, har inte fått mina välbehövande timmar inatt! Gårdagen kunde varit roligare, men what to do?! Aja ska iallafall ta en liten powernap innan matchen börjar. Hörs senare med bilder osv :) PUSS


everyday i'm shufflin

ska iväg på fest om en stund så hinner inte uppdatera er om dagen! Har iallafall haft hårmodell så jag och Jonna färgade Julias hår, vilket blev as bra! Ni får se bilder imorgon..
Ha en skit bra kväll för det ska jag!
PUSSSSS

Lyx frulle!

Jag älskar när skolans bageri har öppet! Fralla,te och bulle/wienerbröd för ynka 15 kr! Idag var det specialare med tårta till.. Vi kunde ju inte motstå! (lätt värt att bli fet bara för att få äta tårta varje vecka!)


Mot landet.

Hej på er! Sitter nu på bussen hem till pappa med en fet väska och en styck Nova, mysigt eller hur! Haft två skit tråkiga lektioner idag men med så Goa klasskompisar så överlever man helt klart! Haha :) vi får se om vi hörs senare! PUSS


Carbonara.

Hello guys! Har precis gjort pasta carbonara, blev riktigt gott! Följde receptet med vilket jag aldrig gjort innan och det är väl bra? Nu ska jag krypa ner i soffan med min godispåse och kolla gossip girl! Ha en bra dag! PUSS


Drop it slow

Dagens låt! Justin Bieber ♥

LONDON!

Idag är det exakt 1 månad kvar tills jag ska till London! Kommer bli SJUKT kul, ser framemot det som fan :D
Någon som varit i London och har tips på ALLT? shopping, mat, ställen man bör besöka osv.



1 timmes sovmorgon!

Godmorgon på er!
Kom nyss till skolan, våran lärare gav oss en timmes sovmorgon! väldigt uppskattat! Så nu ska vi ha estetisk verksamhet och sen har vi mentorspass! Slutar redan vid 1 så vi hörs senare idag!
PUSS!
Kör på plattat hår idag, kändes ovant att sitta och platta så länge! :)

Klippt lillebror.


BE STRONG.

PEOPLE WILL HATE YOU. RATE YOU. SHAKE YOU, AND BREAK YOU.
BUT HOW STRONG YOU STAND IS WHAT MAKES YOU.



klipp & färg mormor!

Idag har jag färgat och klippt mormor! Använde en röd/lila färg ifrån Loreal nr 360.
Glömde före bild men blev helt klart mycket bättre än före!
Blev väldigt nöjd med klippning! :)

destination sky.

Igårkväll fick jag, mamma och Karolina rycket. Så vi gick in och bokade resa på Ryanair..
Så drar iväg om ca 4 veckor! OMG :D

Gissa vart vi ska? ;)



Klippt Sofia.


FÖRE




Vi klippte en rejäl bit! Men Sofia är inte den som fegar när det gäller hår, det första hon sa när vi var klara; Men du kunde ju tagit 2 cm till! HAHA

wannabe Beckham.

Idag har vi haft frisör hela dagen i skolan! Vi har fått i uppdrag att leta rätt på en frisyrbild som vi sedan ska klippa. Jag valde Victoria Beckham page. Blev inte exakt samma, men är väldigt nöjd eftersom det är första gången jag klipper page! :D

(kan ju tilläga att graderingen i nacken är sjukt svårt att klippa!)



.To.Die.For.

Idag sprang vi in till BikBok för att kolla in dessa snyggingar från Whitney Port, dem satt som en smäck och var faktiskt riktigt sköna! Men jag vet inte.. blev iallafall totallt kär i dem!
499 kr kostar dem!

New handbag!

Denna underbart fina väskan blev jag totallt kär i igår, så drog till a6 vid 18.00 igår när kollektionen släpptes och haffade den direkt! SÅ NÖJD!!

By Whitney Port, 399 kr.




Sexy and we know it!


Gissa vad...

Kika in imorgon så får ni se vad jag köpt ifrån BikBok by Whitney Port! :D

classmates

några utav mina goa klasskompisar! vi lär ju vara snyggast på skolfotot idag.. vi är ju trots allt frisörer ;)

Skolfoto idag!

Såhär ser jag ut idag! Missade bussen med flit bara för att hinna klart.. Så nu kommer jag bli utelåst från klassrummet.. Haha äsch! En gång är ingen gång.. I eftermiddag ska jag klippa Lina, så vi hörs senare! PUSS


Robert Pattinson till Sverige!

De 28:e oktober så kommer Robert Pattinson och Ashley Greene till Hovet i Stockholm! Alla som sett Twilight filmerna vet att det är Edward och Alice jag pratar om ;)
Är väldigt sugen på att dra dit! för hur ofta händer detta liksom?! once in a lifetime som Jonna sa..

Många i klassen överväger att dra dit, har även slängt ut lite andra kontakter så får se om vi åker dit eller inte! :D
Skulle iallafall vara grymt kul att se dem in real life!
Hur många utav er ska se den nya Twilight filmen, Breaking Dawn?



Mitt nya hår.

IMORGON KÄRA LÄSARE, DÅ FÅR NI SE MITT NYA HÅÅÅÅR!
(dels för att det är skolfoto så då kommer det vara fixat och snyggt!)

Håll utkik!



godis till mitt nya hår.

Idag sprang jag in till HÄR lite snabbt efter skolan (och nej för er som fortfarande tror att det är en länk, det utalas hair! alltså ingen länk!) köpte iallfall på mig lite nytt till mitt nya hår! Eftersom att löshår är dötthår typ så får ju inte det någon "energi" som mitt vanliga. Därför måste man vårda det väl så det håller länge!

Ett balsam/glans spray som är för extensions!
Mirakel olja som stärker och ger håret glans.

Don't go breaking my heart

Hej på er!
Idag släpade jag mig upp ifrån sängen och gick till skolan, det var tungt! men nu sitter jag iallafall och har arbetsmiljö och säkerhet, om en stund så ska vi ha el-lära? hallå vi går frisör inte el!
Slutar redan vid 11 idag, NAJS! då ska jag och Linn bege oss med second haaaand! har aldrig köpt något därifrån, så får se om detta är den stora dagen!
Hörs senare!
PUSS♥



Vilodag.

Stannade hemma idag, har helt seriöst fått årets förkylning .. Inte kul nånstans! Så idag har jag endast umgåtts med systrarna Kardashian, sjukt underhållande serie alltså! Ska nu fortsätta kolla och dricka te. TTYL <3


I whip my hair

Efter ca 4,5 timme så var allt klart!! Är sjukt nöjd, även fast det är väldigt ovant att se mig själv i långt hår!
Kommer bättre bilder imorgon osv när jag är fixad..
Just nu vill jag bara krypa ner i sängen för är så sjukt förkyld, huvudet dunkar och bihålerna värker.
Hoppas på att jag är bättre imorgon!
PUSS



@ the buss

Sitter just nu på bussen in till stan, ska nämligen till Jonna.. Vad tror ni händer hos henne? ;) Talk to you lateroo!


Redhead again!

Hej på er! Igår hade vi egen hårvård så jag färgade mitt hår superrött! Känns bra, och på söndag så händer det en annan rolig sak för mitt hår.. Mer om det då ;) nu ska jag strax gå upp för att om en stund så ska jag med min mormor till Ulricehamn :) har skit ont i halsen så måste dricka massa te, buhu! Ha en bra dag alla! PUSS


RSS 2.0